Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă De ce sa nu mai arunci niciodata pielea de pe carnea de pui!

De ce sa nu mai arunci niciodata pielea de pe carnea de pui!

De ce sa nu mai arunci niciodata pielea de pe carnea de pui!
18 Dec 2016   •   13:13

Desi pare greu de crezut, pielea de pe carnea de pui nu este atat de daunatoare precum pare. Tot ceea ce stiai despre ea este gresit. Iata de ce.

Ti s-a spus ca pielea de pui creste nivelul de colesterol si tensiunea si chiar duce la dezvoltarea bolilor de inima.

Ei bine, oamenii de stiinta au descoperit ca nu trebuie sa iti mai faci grija. Cercetatorii de la Universitatea Harvard sustin ca un consum moderat de piele de pui are numeroase beneficii de sanatate.  De ce este atat de buna pentru tine vezi AICI.

×
Subiecte în articol: piele pui carne aruncat
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close