Antena 3 Life Viață sănătoasă Dieta cu lămâi: Cum poți slăbi un kilogram pe zi

Dieta cu lămâi: Cum poți slăbi un kilogram pe zi

17 Mai 2016   •   23:29
Dieta cu lămâi: Cum poți slăbi un kilogram pe zi
Sursa foto: Pixabay

Ştim că lămâile au multă vitamina C şi întăresc sistemul imunitar, dar ele au şi un efect spectaculos asupra digestiei. Stimulează tranzitul intestinal şi favorizează eliminarea toxinelor din corp, de aceea ea este adesea un ingredient des folosit de către persoanele care vor să slăbească, scrie eva.ro.


Însă trebuie să fii foarte atentă să nu cazi în capcana dietelor drastice care circulă pe internet şi care se bazează pe înfometare pentru rezultate rapide. "Lemon diet", "lemonade diet" sau "master cleanse diet", cum este numită dieta cu lămâi pe internet, nu este pentru oricine, deoarece este una dusă la extrem şi poate să aibă un impact negativ asupra sănătăţii.

"Adolescentele, gravidele, seniorii, persoanele foarte slabe sau cele care suferă de anumite probleme medicale nu trebuie să urmeze această dietă. Nici persoanele care au o medicaţie pe care o iau pentru o diverse probleme de sănătate (diabet, probleme legate de circulaţia sângelui, probleme cu tensiunea arterială) nu trebuie să înceapă această dietă dacă nu au vorbit în prealabil cu medicul", avertizează nutriţionistul Elouise Bauskis, citat de sofeminine.co.uk

×
Subiecte în articol: vitamina c lamai sistem imunitar
Parteneri
x close