Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Dr. Pavel Chirilă: ”Nu consumaţi niciodată acest aliment, stimulează factorul de creştere celulară, creează dismicrobism intestinal şi aciditate în corp, toate cu factor cancerigen”

Dr. Pavel Chirilă: ”Nu consumaţi niciodată acest aliment, stimulează factorul de creştere celulară, creează dismicrobism intestinal şi aciditate în corp, toate cu factor cancerigen”

Dr. Pavel Chirilă: ”Nu consumaţi niciodată acest aliment, stimulează factorul de creştere celulară, creează dismicrobism intestinal şi aciditate în corp, toate cu factor cancerigen”
Sursa foto: sursa: sibiu100.ro
21 Noi 2017   •   13:30

Doctorul Pavel Chirilă a ținut să tragă un semnal de alarmă asupra calității alimentelor pe care le consumăm. Medicul ne spune ca pentru binele nostru să nu consumăm niciodată zahăr alb rafinat întrucât nu aduce nimic bun în organism, ba chiar ne poate îmbolnăvi grav.

”Zahărul alb rafinat stimulează factorul de creştere celulară, creează dismicrobism intestinal şi aciditate în corp, toate cu factor cancerigen. Cancerul de sân, de colon şi de prostată apare mai frecvent la consumatorii de zahăr. Concluzia, nu consumaţi niciodată zahăr alb!

Apoi, hormonii luaţi abuziv cresc incidenţa cancerului în sfera genitală la femei (sân, col uterin, ovar, uter). De aceea trebuie să evitaţi administrarea pilulelor contraceptive, a pilulei de a doua zi, dar şi a hormonilor de substituţie la menopauză ori a tratamentelor hormonale prelungite! Nu vă expuneţi abuziv la radiaţiile UV şi electromagnetice! Deci nu numai hrana ne îmbolnăveşte, ci şi poluarea electromagnetică, abuzul de telefoane mobile, de wireless, de staţii radar, antenele de la televiziuni, microundele sau aparatele de laborator. Deci există o poluare electromagnetică foarte mare în văzduh, care n-a existat niciodată în istoria omenirii. Şi e lucru dovedit prin studii că poate da cancer. De asemenea, prevenţia se face şi prin renunţarea la fumat” a spus medicul pentru sanatosonline.ro.

×
Subiecte în articol: zahar alimente cancer medic
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close