Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Este șocant ce fac unii oameni cu prezervativele. Experții avertizează că este un mare pericol în acest obicei

Este șocant ce fac unii oameni cu prezervativele. Experții avertizează că este un mare pericol în acest obicei

Este șocant ce fac unii oameni cu prezervativele. Experții avertizează că este un mare pericol în acest obicei
08 Aug 2018   •   13:00

Dacă faceți sex cu un prezervativ, așa cum ar trebui, nu-l îndepărtați, spălați, agăța'i să se usuce ca o mică pernă și apoi reutilizați. Prezervativele pot fi folosite doar o dată! 

Dacă credeți că această sugestie este evidentă, luați în considerare faptul că Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA a simțit recent nevoia să posteze despre acest obicei într-un tweet. "Noi o spunem pentru că oamenii fac asta", au scris ei pe Twitter. "Nu spălați sau reutilizați prezervativele! Utilizați unul nou pentru fiecare act sexual". 

 

Deci, de ce nu este bine să reutilizați prezervativele? Elizabeth Torrone, epidemiolog la divizia de prevenire a bolilor cu transmitere sexuală, spune pur și simplu că nu vor funcționa la fel de bine. „Prezervativele împiedică răsp#ndirea majorității bolilor cu transmitere sexuală, dar prezervativul este eficient numai atunci când este folosit corect", a declarat ea pentru CNN.

”Utilizarea incorectă, cum ar fi reutilizarea prezervativului sau folosirea a mai mult de unul la un moment dat, diminuează efectul protector al prezervativelor, ducând la spargerea, alunecarea sau scurgerea prezervativului" menționează experții.

Sursă: CNN 

×
Subiecte în articol: prezervative
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close