×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Greșeala periculoasă pe care o fac mulți români. Cu ce nu se asociază nicioadată carnea de miel

de S.T.   •   28 Apr 2019   •   20:34
Greșeala periculoasă pe care o fac mulți români. Cu ce nu se asociază nicioadată carnea de miel 534
Foto: pixabay.com

Consumată alături de legume, carnea este chiar benefică organismului, datorită conţinutului de fier şi zinc.

Nu trebuie însă asociată cu pâine, paste sau alcool. Preparatele din miel stropite cu băutură „garantează” declanşarea unei pancreatite acute.

Atenție! Deser­turile tradiţionale trebuie consumate la distanţe mari de timp faţă de carnea de miel.

Sursa: doctorulzilei.ro


sati