Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Lista alimentelor pe care nu trebuie să le mănânci nici dacă ţi-e foame

Lista alimentelor pe care nu trebuie să le mănânci nici dacă ţi-e foame

Lista alimentelor pe care nu trebuie să le mănânci nici dacă ţi-e foame
30 Noi 2017   •   21:29

Există câteva alimente pe care ar trebui să le eviți cu orice preț, chiar și atunci când nu mai poți de foame. Descoperă-le mai jos!
 

1. Suc de fructe

Chiar dacă nu este vorba despre un aliment, sucul de fructe trebuie să fie inclus în categoria lucrurilor pe care nu ar trebui să le mai consumi. Cu siguranță crezi că este natural pentru că, aparent, are fructe în compoziție, dar dacă citești cu atenție eticheta de pe ambalaj vei observa că ceea ce consumi nu este chiar suc de fructe 100%. Aceste băuturi sunt, în mare parte, obținute din apă cu zahăr. Mai mult decât atât, unele conțin sirop de porumb cu un nivel ridicat de fructoză, care este cauza obezității și contribuie la dezvoltarea diabetului de tip 2. Dacă vrei neapărat să bei un pahar cu suc de fructe, asigură-te că este natural 100%, fără conservanți.

2. Gogoși

Gogoșile sunt, de fapt, aluat prăjit, deci nu trebuie în niciun caz să mai mănânci așa ceva. Într-adevăr, sunt gustoase, îți încântă papilele gustative, dar sunt pline de grăsimi saturate și zahăr. O gogoașă mică glazurată conține 260 de calorii și 14 grame de grăsime. Așadar, dacă vrei să ai o sănătate de fier, renunță la gogoșile pe care le cumpărai în fiecare zi de la patiseria din colț.

3. Covrigi

Chiar dacă un covrig nu este prăjit, acesta reprezintă o bombă de calorii. Mulți dintre covrigii pe care îi iei în fiecare dimineața de la covrigărie conțin peste 400 de calorii și nu sunt făcuți din cereale integrale. Cei care sunt preparați din făină albă nu îți vor furniza suficiente fibre, de care organismul tău are nevoie pentru a funcționa corect.

Citeşte continuarea pe DivaHair.ro. 

×
Subiecte în articol: alimente top mancare foame
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close