x close

Masează degetul arătător pentru 60 de secunde şi vezi care sunt rezultatele

08 Feb 2016   •   17:48
Masează degetul arătător pentru 60 de secunde şi vezi care sunt rezultatele Foto: Noobz.ro

Nu mai este o noutate că poţi crea un echilibru în organismul tău dacă ai la cunoştinţă anumite aspecte din arta Jin Shin Jytsu. Fiecare deget de la mână se află în strânsă legătură cu anumite sentimente şi organe.

Atunci când simţi o tensiune musculară la nivelul gâtului sau sesizezi că te cuprinde o stare de leşin, este recomandat să îţi masezi degetul mic pentru cel puţin un minut. Degetul mic şi nervii din palmă sunt conectaţi la nervi şi prin masaj reuşeşti să îi calmezi şi să scapi de tensiune, ba chiar şi de durerile de spate.

Dacă vrei să ai ganglionii limfatici sănătoşi, este bine să îţi masezi degetul inelar. Sistemul limfatic se ocupă de eliminarea toxinelor din organism, prin organele de filtrare. Frecând degetul inelar te asiguri că îţi menţii sistemul limfatic sănătos.

Dacă suferi de insomnii şi nu te poţi concentra la locul de muncă, dacă adormi târziu noaptea şi nu te poţi trezi dimineaţa, masează-ţi degetul mijlociu pentru 60 de secunde. Te vei relaxa numaidecât şi vei reuşi să îţi canalizezi atenţia spre linişte şi pace.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro
.

Citeşte mai multe despre:

masaj deget
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati