Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Nu mai arunca niciodată pielea de pe carnea de pui! Ce spun specialiştii

Nu mai arunca niciodată pielea de pe carnea de pui! Ce spun specialiştii

o_1ci4ile6obijj3r1fj1fdgb7c8.jpg
Foto: pixabay.com
de S.T.    |    11 Iul 2018   •   14:51

Cercetătorii de la Universitatea Harvard susțin că un consum moderat de piele de pui are numeroase beneficii pentru sănătate. 

Pielea de pui conține grăsimi nesaturate de care inima ta are nevoie. Aceasta scade tensiunea și nivelul de colesterol. 

O bucată de carne de pui cu piele are cu 50 de calorii mai mult decât o bucată de carne de pui fără piele. În plus, are un gust mai bun.

Pielea protejează puiul, astfel încât acesta nu mai absoarbe atât de mult ulei. 

×
Subiecte în articol: piele carne carne de pui colesterol
Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Vezi toate știrile din Viață sănătoasă
Cele mai noi știri
Parteneri
x close