x close

Otrăvirea lentă a omenirii. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi, despre alimentele care ne îmbolnăvesc

de S.T.    |    20 Oct 2019   •   18:42
Otrăvirea lentă a omenirii. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi, despre alimentele care ne îmbolnăvesc Foto: pixabay.com

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a fost invitatul Mirelei Voicu, duminică, la emisiunea „Voi cu Voicu”, unde a vorbit despre otrăvirea lentă şi conştientă a omenirii.

Atenţie la glutamatul de monosodiu - E 621 !

E o substanţă nelipsită din hrana zilnică şi care ne duce încet şi sigur spre boală şi moarte.

Glutamatul de monosodiu poate produce dureri de cap, slăbiciune, greață, astm, modificări de ritm cardiac.

Iată în ce alimente se găseşte E 621 :

– Chipsuri

 – Floricele

– Supe-instant

 – Condimente

 – Pate de ficat

 – Pate vegetal

 – Salam

 – Parizer.

Glutamatul de sodiu este un potențiator de gust. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi ne spune cum ne ferim de această substanţă. 

„S-au făcut experimente pe șobolani de laborator. Glutamatul de monosodiu te face dependent de alimentul în care el se găsește(...). Trebuie să ne întoarcem la o mâncare sănătoasă, la alimente integrale, dacă vrem ca specia noastră să supraviețuiască”, a spus Gheorghe Mencinicopschi la Antena 3.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati