Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Şase alimente pe care un specialist în toxiinfecţie alimentară NU le-ar mânca niciodată!

Şase alimente pe care un specialist în toxiinfecţie alimentară NU le-ar mânca niciodată!

<1 minut de citit Publicat la 13:46 31 Iul 2016 Modificat la 13:46 31 Iul 2016
breakfast-924167_960_720.jpg
Foto: pixabay.com

Unul dintre cei mai buni specialişti în toxiinfecţie alimentară a nominalizat şase alimente pe care nu le consumă niciodată, printre care se numără scoicile sau fructele tăiate, scoici sau fructe tăiate, informează dailymail.co.uk.

Bill Marler, un avocat din Washington, SUA, a petrecut ultimii 20 de ani studiind cauza îmbolnăvirii oamenilor cu bacteria E. coli, Salmonella sau alte afecţiuni cauzate de obiceiuri alimentare, descoperind o serie de produse pe care nu le-ar consuma în veci.

Printre acestea se numără:

1. Scoici crude

2. Fructe sau legume tăiate bucăţi şi puse la vânzare

3. Seminţe germinate

4. Carnea făcută în sânge

5. Ouă negătite

6. Lapte şi sucuri nepasteurizate.

 

Ştiri video recomandate
×

Fanatik

Antena Sport

Observator News

Parteneri
x close