Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Secretul longevității feminine, subiectul unei dezbateri care oferă o nouă perspectivă asupra feminității

Secretul longevității feminine, subiectul unei dezbateri care oferă o nouă perspectivă asupra feminității

Studiile actuale indică o speranță de viață mai mare în cazul femeilor, decât în cazul bărbaților, iar ultimele informații sugerează că acest lucru este datorat și unor factori genetici.

Secretul longevității feminine, subiectul unei dezbateri care oferă o nouă perspectivă asupra feminității
Sursa foto: fundatiadanvoiculescu.ro
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2022   •   13:46

Longevitatea feminină este subiectul unei mese rotunde organizate de Senatul Științific joi, 3 martie 2022, ora 16:00, având tema ”A doua etapă a feminității”, care va explora, printre altele această nouă perspectivă asupra feminității.

"Feminitatea nu trebuie să țină cont de etapa vieții în care ne aflăm și nu este nevoie să ne ascundem vârsta și particularitățile ei, ca să strălucim și să ne simțim bine cu noi înșine. La această conferință, ne propunem să analizăm factorii care pot influența speranța de viață a femeilor, în contextul noilor descoperiri științifice privind longevitatea", a declarat Lăcrămioara Frăsineanu, Manager de Proiect, Senatul Științific.

Subiectele vor fi dezbătute de o serie de invitate de marcă, printre care se numără Dr. Anca Hâncu, medic nutriționist, clinica Nutriscience; Oana Stoianovici, coach transformațional, fondator platforma TheFeminine; Carmen Buși, psiholog, clinica Nutriscience; Dr. Cristina Bloț, medic endocrinolog, clinica MediPlus, prima clinică de menopauză din România; Ioana Nușa, estetician și fondator, clinica FizioEstetix, specialist în estetica medicală noninvaziva; Dr. Gero Vasilika, medic obstetrică ginecologie, clinica MediPlus, prima clinică de menopauză din România.

Participarea la eveniment este gratuită. Înscrierea se realizează prin completarea unui formular de participare, disponibil pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.


 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close