Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Uită-te cu mare atenție la palmele tale. Poți afla dacă suferi de cancer

Uită-te cu mare atenție la palmele tale. Poți afla dacă suferi de cancer

Uită-te cu mare atenție la palmele tale. Poți afla dacă suferi de cancer
01 Oct 2016   •   16:16

Priveste-ti cu atentie palmele, iti pot dezvalui multe lucruri importante despre sanatate, informează bzi.ro.

Ai palmele uscate?

- Daca ai palmele foarte uscate, este nevoie sa le acorzi mai multa atentie la ingrijirea corporala zilnica. Pe langa spalare, palmele trebuie si hidratate corect.

Ai palmele uscate si crapate?

- Desi este normal ca palmele sa se usuce de la utilizarea frecventa a balsamului, daca uscaciunea pielii persista chiar si dupa aplicarea unei creme sau lotiuni pentru maini, se recomanda sa ceri sfatul unui dermatolog. Daca pe pielea foarte uscata apar si pete albe, poate fi vorba de anumite boli si afectiuni grave.

Ai palmele umflate?

Cancerul determina diferite modificari in organism, iar umflarea palmelor poate fi un simptom al acestei boli. Daca observi astfel de nereguli, consulta urgent un medic.

Te dor palmele?

- Daca simti durere la nivelul palmelor fara un motiv anume, poate fi vorba din nou de un simptom de cancer. De fapt, cancerul provoaca dureri prin tot corpul, iar palmele nu fac exceptie. Chiar si cancerele localizate in alte regiuni ale corpului care nu are legatura directa cu palmele se pot manifesta prin simptome dureroase la nivelul palmelor.

×
Subiecte în articol: cancer simptome
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close