Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Un tânăr a renunțat la zahăr și alcool timp de o lună. Ce s-a întâmplat cu el e uimitor

Un tânăr a renunțat la zahăr și alcool timp de o lună. Ce s-a întâmplat cu el e uimitor

Un tânăr a renunțat la zahăr și alcool timp de o lună. Ce s-a întâmplat cu el e uimitor
12 Oct 2015   •   10:45

Sacha Harland, un tânăr din Olanda, a hotărât să se supună unui experiment prin care să demonstreze efectele nocive ale zahărului și alcoolului. Timp de o lună, acesta și-a schimbat complet dieta, iar întreg experimentul a fost documentat. Din august și până în septembrie Sasha a renunțat la alcool și la zahăr, cu rezultate absolut spectaculoase. Nu numai că a slăbit 4,5 kilograme fără efort, însă tensiunea i s-a îmbunătățit, iar nivelul colesterolului și al zahărului din sânge a scăzut.

Sasha a mărturisit că cel mai greu i-a fost să renunțe la dulciuri, mai ales la untul de arahide pe care îl mânca de obicei dimineața. Primele zile ale experimentului au fost cele mai dificile, însă acum mărturisește că este decis să fie mai atent la dietă. Mai ales pentru că, după o lună de abstinență de la zahăr, a experimentat un efect specific drogurilor atunci când acesta a fost reintrodus în alimentație. În plus, a început să aibă stări de agitație și insomnii.

×
Subiecte în articol: zahar alcool experiment
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close