Antena 3 CNN Politică 100 de minute. Şerban Nicolae: Nu există justificări pentru atitudinea lui Ioan Rus

100 de minute. Şerban Nicolae: Nu există justificări pentru atitudinea lui Ioan Rus

100 de minute. Şerban Nicolae: Nu există justificări pentru atitudinea lui Ioan Rus
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Iun 2015   •   17:42
Senatorul PSD, Şerban Nicolae, a explicat, în ediţia de joi a emisiunii "100 de minute", că este inadmisibilă afirmaţia lui Ioan Rus şi există în tot partidul o preocupare faţă de subiect.
 
"Există o preocupare în PSD şi faţă de această atitudine. Cunoscându-l ca un tip destul de înfumurat, pare un gest firesc cumva, pentru domnia sa. Are impresia că este un specialist în metafore, dar dincolo de asta, vă aduceţi aminte că şi în 2012, la referendum a avut un moment delicat, când îi spunea lui Victor Paul Dobre "să fugim din acest grup infracţional organizat". Pare că se găseşte să povestească ce părere are el despre elemente sociologice."
 
În replică, liberalul Corneliu Dobriţoiu a subliniat că subiectul nu face bine României, per ansamblu.
 
"Din nefericire, asemenea afirmaţii din partea unui demnitar român nu rămân doar la noi acasă, jignesc zeci de milioane de oameni care caută un loc de muncă în afara graniţelor ţărilor lor. E bine că s-a sfârşit aici. Acest subiect nu ne face nouă bine, românilor, ca ţară. Este în responsabilitatea liderilor PSD să adopte o atitudine mai tranşantă în ceea ce îl priveşte pe domnul Rus."
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close