Adrian Năstase ar putea fi eliberat luni

de G.S.    |    17 Mar 2013   •   17:18
Adrian Năstase ar putea fi eliberat luni Foto: Agerpres

Recursul la eliberarea lui Adrian Năstase va fi judecat luni de Tribunalul Bucureşti, reprezentanţii instanţei precizând că nu se pune problema unei amânări după arestarea judecătoarelor Dinu şi Costache, întrucât fiecare secţie are un complet de permanenţă, pentru situaţii neprevăzute.
   
Termenul de 18 martie a fost stabilit de Tribunalul Bucureşti (TB) în 4 martie, după ce această instanţă a primit dosarul de la Judecătoria Sectorului 4.
   
Viorica Dinu şi Antonela Costache, care trebuiau să facă parte din completul care va judeca recursul la eliberarea fostului premier, au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul în care sunt acuzate de luare de mită şi trafic de influenţă pentru soluţii în mai multe dosare, printre care şi cel al lui Dinel Nuţu (fost Staicu).
   
Preşedintele Tribunalului Bucureşti, Laura Andrei, a declarat pentru Mediafax, joi, după reţinerea celor două judecătoare, că dosarul privind eliberarea lui Năstase şi cauza privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) vor fi judecate la termenele stabilite, fiecare secţie având asigurat un complet de permanenţă, pentru situaţii neprevăzute.

Parteneri
x close