Antena 3 CNN Politică ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Politicienii români au început să voteze în secţiile deschise în străinătate

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Politicienii români au început să voteze în secţiile deschise în străinătate

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Politicienii români au început să voteze în secţiile deschise în străinătate
08 Noi 2019   •   16:20

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Politicienii români au început să voteze în secţiile deschise în străinătate. Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a votat la Roma,iar liderul PMP Eugen Tomac a mers la o secţie din Chişinău.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019.  Înconjurat de câţiva membri ai comunităţii române din Italia, Rareş Bogdan a venit să voteze la secţia amenajată la Academia Română din Roma. Alături de prim-vicepreşedintele PNL a fost şi secretarul general al partidului, Robert Sighiartău. Rareş Bogdan a lăudat desfăşurarea scrutinului din diasporă.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019.  ”Din respect pentru diaspora, din respect pentru fraţii noştri care nu au plecat de bine, care au plecat din disperare şi pentru faptul că au fost umiliţi ani în şir şi pentru că nu şi-au mai găsit acolo viitorul”, spune Rareș Bogdan.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019.  ”Mă bucur că s-a găsit o soluţie pentru a elimina cozile care au existat la ultimele alegeri prezidenţiale, în 2009 şi 2014. Cred că acest vot anticipat este o soluiţie onorabilă pentru a le oferi tuturor cetăţenilor români posibilitatea de a-şi exercita un drept garantat de constituţie”, a declarat Eugen Tomac.

×
Subiecte în articol: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019.
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close