Antena 3 CNN Politică ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rareș Bogdan acuză! "Nu credeți în așa ceva!"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rareș Bogdan acuză! "Nu credeți în așa ceva!"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rareș Bogdan acuză! "Nu credeți în așa ceva!"
10 Noi 2019   •   07:22

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Europarlamentarul Rareș Bogdan denunță un fake news de proporții, după ce pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis a fost clonată, iar pe ea a apărut un mesaj dur la adresa Simonei Halep și a lui Ion Țiriac.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 "Fake-news de proporții, nu cădeți în capcană! Pagina de facebook a președintelui României a fost clonată în mod mârșav de competitori care, realizând că nu-l pot învinge, recurg la metode josnice de a-l decredibiliza! Sunt disperați, dar îi asigur că nu le merge!
Mizând pe buna-credință a utilizatorilor paginilor de socializare, Indivizi de cea mai joasă speță, a căror identitate o bănuiesc, au realizat o pagină falsă în care au postat mesaje atribuie domnului Presedinte Klaus Iohannis. Pagina falsă a fost raportată, iar la această oră are loc o investigație. Problema este mai serioasă decât pare, având în vedere că în acest mod pot acționa inclusiv dușmani ai României, care ne pot atrage în conflicte greu de reparat. Deci nu e de joacă!
Clona grosolană, realizată astfel încât să semene până la identificare cu pagina oficială a președintelui României, a fost ștearsă de autorii ei după raportare, dar am făcut capturi și le-am pus la dispoziția organelor abilitate.
Oameni buni, maximă vigilență! Indivizi fără Dumnezeu încearcă să pulverizeze alegerile și să manipuleze grobian! Mai este puțin, vom câștiga! Aveți încredere! Luptam IMPREUNA pentru #romanianormala", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook. 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close