Antena 3 CNN Politică ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Premierul Ludovic Orban a votat: Am votat pentru o Românie normală. Românii să meargă la vot

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Premierul Ludovic Orban a votat: Am votat pentru o Românie normală. Românii să meargă la vot

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Premierul Ludovic Orban a votat: Am votat pentru o Românie normală. Românii să meargă la vot
10 Noi 2019   •   08:10

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ludovic Orban a ajuns la ora 8:00 în secția de votare de la Dobroești, Ilfov, unde și-a exprimat opțiunea de vot pentru primul tur al alegerilor prezidențiale.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Premierul susține că a votat pentru o Românie normală și puternică. Liderul PNL îndeamnă românii să meargă la vot pentru că este un drept câștigat prin sacrificii.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019.”Am venit cu gânduri bune pentru România. Mi-am exercitat dreptul de vot ca la toate scrutinurile de vot care au avut loc după 1990. Am votat, evident, pentru o Românie normală, puternică, respectată în lume. În care drepturile și libertățile fiecărui cetățean sunt respectate cu sfințenie și în care fiecare om are o șansă de a reuși în viață. Votul de azi e fundamental, funcția de președinte al României.

Președintele e cel care dă direcția, cel care are cu adevărat puterea de a reprezenta puterea în lume, de a corecta evetualele erori. E cel care dă tonul.

Românii să își exercite dreptul de vot, este un drept câștigat prin sacrificii, este un drept fundamental care permite fiecărui cetățean român să hotărască ce se întâmplă cu viața lui”, a spus Orban.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close