Antena 3 CNN Politică Alfred Simonis, mesaj tranşant: "Mafia pariurilor şi a jocurilor de noroc nu ne intimidează"

Alfred Simonis, mesaj tranşant: "Mafia pariurilor şi a jocurilor de noroc nu ne intimidează"

Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, a transmis, joi, un avertisment celor care încearcă să intervină pe legea care interzice jocurile de noroc în anumite spaţii.

Alfred Simonis, mesaj tranşant: "Mafia pariurilor şi a jocurilor de noroc nu ne intimidează"
Sursa foto: Facebook Alfred Simonis
de Claudia Popovici    |    02 Noi 2023   •   18:21

Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş, a subliniat că va depune plângere la Parchet împotriva oricui îl va mai aborda pe acest subiect prin intermediul lobby-iştilor.

"Transmit un mesaj ferm şi clar, chiar un avertisment, atât pentru cei care transmit ameninţări pentru că avem curaj să ne luăm la trântă cu această mafie a pariurilor, a jocurilor de noroc. În primul rând că nu ne intimidează; eu nu mă las intimidat. Dar vreau să transmit un avertisment extrem de ferm şi pentru cei care ne caută prin interpuşi, care fac lobby şi ne spun cât de mult pierde bugetul de stat sau cum ar vrea să se întâlnească cu noi să discute legea.

Proiectul este discutat în comisii, la Parlament, va fi discutat doar în comisii la Parlament şi în plenul Parlamentului. De azi înainte, cine îşi mai permite să transmită oferte prin intermediul unor lobby-işti să ştie că voi depune plângere la Parchet de fiecare dată când cineva mă va aborda pe acest subiect.Nu sunt un obişnuit al delaţiunilor şi al plângerilor penale, dar dacă cineva îşi mai permite să mă caute, din partea oricui din această industrie, voi face plângere la Parchet", a declarat Alfred Simonis într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres. 

El a evidenţiat că această "industrie, această mafie care a fost obişnuită să stea la masă cu Guvernul, chiar", trebuie să înţeleagă că totul s-a încheiat şi că nu mai au ce negocia cu nimeni.

"Obiectivul nostru este să stârpim şmecherii care au făcut sute de milioane de lei de pe urma oamenilor care şi-au pierdut casele, familiile de pe urma dependenţei jocurilor de noroc", a arătat Alfred Simonis.

Liderul PSD Timiş a afirmat că în maximum o lună se va da votul final pentru adoptarea legii în forma discutată în spaţiul public şi asumată de PSD, pe care el a iniţiat-o. Potrivit parlamentarului, nu va mai exista nicio sală de jocuri în localităţile care au sub 15.000 de locuitori. Păcănelele vor putea fi deschise la marginea oraşelor, în raport cu numărul populaţiei, iar amenzile vor fi foarte mari pentru cei care le permit minorilor să intre în aceste spaţii.

×
Subiecte în articol: alfred simonis PSD jocuri de noroc mafia
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close