Antena 3 CNN Politică Pericolul uriaș care îl paște pe Liviu Dragnea. Ce ar putea păți președintele PSD

Pericolul uriaș care îl paște pe Liviu Dragnea. Ce ar putea păți președintele PSD

Pericolul uriaș care îl paște pe Liviu Dragnea. Ce ar putea păți președintele PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Mai 2017   •   15:13

Liviu Dragnea rămâne liderul suprem în PSD. Foarte puţini s-au revoltat faţă de înlăturarea lui Şerban Nicolae din fruntea Comisiei Juridice şi de la grupul PSD, deşi părea că senatorul se bucură de susţinerea multor colegi de partid.

Nimeni nu înţelege strategia lui Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD şi-a schimbat radical părerea faţă de legea graţierii, a renunţat la şefia comisiei de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009 şi îi ceartă des pe miniştrii care anunţă diverse măsuri fiscale.

Sociolog: E foarte riscant jocul acesta pe sârmă

Sunt analişti care spun că Liviu Dragnea riscă să fie înlăturat de la şefia partidului, din cauza poziţiei pe care o are în ultima perioadă. 

”De la un procent de 45% încredere, imediat după alegeri, Liviu Dragnea a ajuns la 27%. Poate recupera, dacă măcar pe termen scurt și mediu, transmite electoratului liniile directoare ale programului de guvernare”, a spus sociologul Marius Pieleanu, vineri, la Antena 3.

”E păcat pentru uriașa încredere pe care acest partid a primit-o din partea publicului. (...) E foarte riscant jocul acesta pe sârmă”, a adăugat Pieleanu.

Citiți și Șerban Nicolae, dezvăluiri după execuția din PSD: Mi s-a spus că răul pe care l-am făcut eu e mai mare decât OUG 13

Senatorul PSD Șerban Nicolae a fost executat în CEx-ul de miercuri al partidului, unde a fost înlăturat de la șefia Comisiei juridice, dar și de la conducerea grupului parlamentar PSD din Senat.

Dragnea a declarat după CEx-ul partidului, în care Șerban Nicolae a fost executat, că formațiunea nu a avut în programul de guvernare teme precum grațierea corupților, astfel că schimbarea senatorului este una ”firească”.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Serban Nicolae PSD
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close