Analiză de final a campaniei electorale. Iohannis: Copiii m-ar fi încurcat în carieră. Băsescu: Băsiști, ieșiți la vot contra Ponta!

de M.Z.    |    14 Noi 2014   •   22:19
Analiză de final a campaniei electorale. Iohannis: Copiii m-ar fi încurcat în carieră. Băsescu: Băsiști, ieșiți la vot contra Ponta! Foto: Agerpres

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a lăsat de înțeles, vineri, că dacă ar fi avut copii, aceștia l-ar fi încurcat în carieră.

”Dumnezeu nu ne-a dat. (...) Poate dacă aș fi avut copii, n-aș fi făcut pasul acesta în carieră, așa am avut mai mult timp, mai multă energie pentru a mă implica în ce fac în calitatea mea de persoană publică”, a spus Klaus Iohannis la Etno Tv.
 
Declarația lui Iohannis a fost comentată vineri, la o Ediție specială, la Antena 3, unde s-a făcut o analiză de final a campaniei electorale.
 
Psihologii sunt de părere că declarația lui Iohannis denotă denotă o persoană flegmatică și rece.
 
”Flegmatic, rece, impersonal, asta i-a fost viața”, a spus psihologul Hanibal Dumitrașcu, vineri, la Antena 3.


O echipă a Antenei 3 a reuşit să vorbească, în Canada, cu mama adoptivă a celor trei copii. 
 
Arlene Lalande povesteşte că rolul familiei Iohannis nu s-a limitat la şofat şi traduceri. Cei doi canadieni au fost găzduiţi trei luni de Carmen şi Klaus Iohannis, în casa lor,  în perioada în care s-a "negociat" cumpărarea copiilor. 

Klaus Iohannis, acuzat că a intermediat adopţii pe bani. Dezvăluiri făcute de un apropiat al familiei din Canada care a adoptat copiii români


Băsescu: Băsiști, ieșiți la vot contra Ponta
 
Traian Băsescu nu a mai putut să ascundă pe cine susține în turul 2 al alegerilor prezidențiale. În această seară, președintele a spus: ”Eu îi chem pe băsiști să vină duminică la vot, să le dea o lecție”.


Ponta, despre USL2: Prin mesajul de azi dorim să transmitem stabilitate. Ponta pleacă președinte, premier vine Tăriceanu

La ce recurge tabăra Iohannis pentru a primi voturi

x close