Antena 3 CNN Politică Antonescu dă asigurări: Nu e vorba de două voci în USL

Antonescu dă asigurări: Nu e vorba de două voci în USL

Antonescu dă asigurări: Nu e vorba de două voci în USL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    21 Apr 2013   •   21:29

Liderul PNL, Crin Antonescu, a intervenit telefonic, la Antena 3, în cadrul emisiunii realizate de Radu Tudor, şi a vorbit despre declaraţia de vineri, făcută la Congresul PSD.

"Reevaluarea pare pentru unii cel mai recent joc de societate din politica românească (...) Există lucruri care nu sunt de reevaluat. Pentru noi. Nu-l reevaluăm pe Traian Băsescu, nu reevaluăm regimul Băsescu", a spus Antonescu în discursul rostit la Congresul PSD.

După ce liderul PNL şi-a încheiat discursul, preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că împărtăşeşte toate ideile de unitate exprimate de Crin Antonescu, dar că este puţin "îngândurat".

"Împărtăşesc toate aceste idei de unitate şi dorinţa de a duce la capăt proiectul nostru. Eram îngândurat, mă gândeam că de la anul coabitez cu Crin şi s-ar putea uneori să fie chiar mai dificil. Dar sigur va fi mai bine pentru România", a spus Ponta.

"Afirmaţia că nu îl reevaluez pe Traian Băsescu este o afirmaţie pe care, cred, toată lumea din PSD este normal să o susţină", a spus Crin Antonescu, duminică, la "Punctul de Întâlnire".

Acesta a menţionat că nu are niciun element care să-i arate că Traian Băsescu s-a convertit şi a devenit un om care vrea binele ţării.

"E vorba de prezent, de ceea de noi ne-am angajat să facem. Nu e vorba de două voci în USL, sau dacă e vorba de două voci, mă refer la vocea mea şi la vocea lui Victor Ponta, cred că există o anumită armonie în ciuda aparenţelor", a mai spus liderul PNL.

Citeşte şi
:

Antonescu: PDL este un partid incurabil! Nu am afirmat niciodată că Viktor Orban este, pentru mine, un model


Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor"

×
Parteneri
Abonează-te la canalul oficial de WhatsApp al Antena CNN
x close