Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, la congresul PSD: Nu-l reevaluăm pe Traian Băsescu, nu reevaluăm regimul Băsescu

Crin Antonescu, la congresul PSD: Nu-l reevaluăm pe Traian Băsescu, nu reevaluăm regimul Băsescu

Crin Antonescu, la congresul PSD: Nu-l reevaluăm pe Traian Băsescu, nu reevaluăm regimul Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Apr 2013   •   19:11
Liderul PNL, Crin Antonescu, le-a spus, vineri, delegaţilor la Congresul PSD, că există lucruri care nu sunt de reevaluat, începând cu Traian Băsescu. Premierul Victor Ponta a spus apoi zâmbind că este îngândurat că din 2014 va trebui să coabiteze cu Antonescu, ceea ce ar putea fi mai dificil, relatează Mediafax.

"Reevaluarea pare pentru unii cel mai recent joc de societate din politica românească (...) Există lucruri care nu sunt de reevaluat. Pentru noi. Nu-l reevaluăm pe Traian Băsescu, nu reevaluăm regimul Băsescu", a spus Antonescu în discursul rostit la Congresul PSD.

După ce liderul PNL şi-a încheiat discursul, preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că împărtăşeşte toate ideile de unitate exprimate de Crin Antonescu, dar că este puţin "îngândurat".

"Împărtăşesc toate aceste idei de unitate şi dorinţa de a duce la capăt proiectul nostru. Eram îngândurat, mă gândeam că de la anul coabitez cu Crin şi s-ar putea uneori să fie chiar mai dificil. Dar sigur va fi mai bine pentru România", a spus Ponta.





 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PNL congres psd Victor Ponta
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close