Antena 3 CNN Politică Antonescu îl ameninţă cu suspendarea pe Băsescu, dacă se va duce la sumittul de la Bruxelles

Antonescu îl ameninţă cu suspendarea pe Băsescu, dacă se va duce la sumittul de la Bruxelles

Antonescu îl ameninţă cu suspendarea pe Băsescu, dacă se va duce la sumittul de la Bruxelles
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    23 Iun 2012   •   20:36

Preşedintele PNL Crin Antonescu, copreşedinte al USL, l-a ameninţat sâmbătă pe şeful statului cu suspendarea, după ce preşedintele Traian Băsescu l-a ameninţat, la rândul său, pe premierul Victor Ponta cu Parchetul, în scandalul participării la Consiliul European.

"Sper ca preşedintele să nu dea naştere unui moment penibil acolo, în cazul în care se va duce la summit. Asta ar însemna o tranşare a acestui scandal în România, fapt ce s-ar reduce printr-o discuţie despre suspendare", a atenţionat preşedintele PNL, Crin Antonescu, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Şeful liberalilor spune că premierul Victor Ponta participă la sumittul de la Bruxelles în mod legal, întrucât este şeful Guvernului.

"Un premier care merge acolo după toate regulile nu încalcă nici o regulă, nu îndeplineşte nimeni mai bine acest lucru decât capul Guvernului", este de părere copreşedintele USL, Victor Ponta.

"În zilele care mai rămân până atunci, Băsescu va mai face astfel de mişcări şi va face o astmosferă, pe povestea cu presupusul plagiat, prin diferite cercuri, pentru a-i face o primire proastă lui Victor Ponta acolo", a adăugat Crin Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta, în care îl ameninţă pe prim-ministru cu justiţia, în scandalul participării la Consiliul European, potrivit Antena 3.

Şeful statului spune în document că premierul îşi însuşeşte atribuţiile preşedintelui. Scrisoarea a fost trimisă în scandalul participării la Consiliul European.

Citeşte şi Administraţia prezidenţială nu comentează scrisoarea de ameninţare trimisă de Băsescu lui Ponta



×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close