Antena 3 CNN Politică Băsescu a publicat fotografii cu câinii adoptaţi de el de pe stradă: "Dacă îi iubeşti cu adevărat, îi iei acasă"

Băsescu a publicat fotografii cu câinii adoptaţi de el de pe stradă: "Dacă îi iubeşti cu adevărat, îi iei acasă"

Băsescu a publicat fotografii cu câinii adoptaţi de el de pe stradă: "Dacă îi iubeşti cu adevărat, îi iei acasă"
Sursa foto: Foto: facebook.com/PresedinteleTraianBasescu
de M.Z.    |    03 Sep 2013   •   21:24

Preşedintele Traian Băsescu a publicat marţi, pe o reţea de socializare, mai multe fotografii cu câinii săi, la scurt timp după ce a cerut Guvernului o OUG prin care maidanezii neadoptaţi să fie eutanasiaţi.


Şeful statului, care apare în fotografii alături de trei câini, este aşezat pe nişte trepte şi mângâie animalele, care se gudură pe lângă el şi chiar îl ling pe obraz.
 
Albumul intitulat "Dacă îi iubeşti cu adevărat, îi iei acasă", conţine fotografii cu preşedintele Traian Băsescu şi cu soţia acestuia, Maria, înconjuraţi de animalele de casă. 
 
Şeful statului a spus marţi că el are acasă cinci câini, pe care i-a adunat de pe stradă şi i-a vaccinat.
 
Preşedintele Traian Băsescu a făcut un apel la Guvern, marţi, să emită o OUG prin care să stabilească "un termen scurt sau rezonabil" în care persoanele care doresc să adopte câinii maidanezi, iar animalele neadoptate în acest termen să fie eutanasiate.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Citeşte şi Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi

O femeie muşcată de maidanezi e în stare gravă, la o zi după ce un câine a sfâşiat un copil


×
Subiecte în articol: caini eutanasiere caini caini maidanezi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close