Antena 3 Politică Băsescu vorbeşte despre moralitate. Ce plănuieşte să facă DUPĂ alegerile prezidenţiale

Băsescu vorbeşte despre moralitate. Ce plănuieşte să facă DUPĂ alegerile prezidenţiale

de O.P.    |    28 Oct 2014   •   12:59
Băsescu vorbeşte despre moralitate. Ce plănuieşte să facă DUPĂ alegerile prezidenţiale

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că PMP va avea un Congres după alegerile prezidenţiale, dar nu cu el candidat la şefia acestei formaţiuni.

"Va fi un congres la PMP, dar nu cum mine candidat la preşedinţia partidului", a spus Băsescu, adăugând că este nevoie de "un alt fel de partid, care să nu aibă agăţate compromisuri urâte".

El a precizat că tipul acesta de "comprimisuri grosiere" pe care şi el le-a făcut, nu mai trebuie făcute, adăugând că PMP trebuie să fie "un partid care să ia rezultatul alegerilor ca pe o realitate politică, care să facă alianţe poltiice morale".

"Şi alianţa cu PSD a PDL, nu pot să spun că nu am susţinut-o, dar a fost de asemenea o soluţie politică în care m-am iluzionat că vom avea majoritatea pentru revizuirea Constituţiei şi s-a dovedit o alianţă toxică. România are nevoie de un parttid nou, PMP, un partid nou, care abia s-a aşezat", a susţinut Traian Băsescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close