Antena 3 CNN Politică Blaga: Chiliman şi Tăriceanu nu vor onora invitaţia lui Ungureanu de a se alătura Forţei Civice

Blaga: Chiliman şi Tăriceanu nu vor onora invitaţia lui Ungureanu de a se alătura Forţei Civice

Blaga: Chiliman şi Tăriceanu nu vor onora invitaţia lui Ungureanu de a se alătura Forţei Civice
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Ian 2013   •   18:52

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că nu crede că Andrei Chiliman şi Călin Popescu Tăriceanu vor onora invitaţia preşedintelui Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, de a se alătura acestui partid, informează Mediafax.
   
Întrebat cum vede invitaţia pe care Mihai Răzvan Ungureanu le-a adresat-o lui Tăriceanu şi Chiliman, Blaga a spus: "Nu o comentez, dar eu îi cunosc foarte bine, pentru că au fost colaboratorii noştri în Alianţa Dreptate şi Adevăr şi domnul Chiliman şi domnul Tăriceanu a fost prim-ministru în guvernul Alianţei, nu o vor onora".
   
Liderul Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, consideră că, dacă la un moment dat Călin Popescu Tăriceanu şi Andrei Chiliman se vor separa de "ceea ce înseamnă Crin Antonescu şi echipa sa", atunci se va putea găsi un limbaj comun cu un partid din opoziţie, cum e Forţa Civică.
   
Ungureanu a fost întrebat, într-o emisiune televizată, dacă s-ar vedea într-o echipă alături de Andrei Chiliman, Ludovic Orban, Călin Popescu Tăriceanu, în cazul în care aceştia nu vor mai fi în PNL.
   
"Vedem dacă mai sunt sau nu în PNL, pentru că PNL, ca orice partid, are dispoziţii statutare potrivit cărora structurile de conducere pot să-i judece pe proprii colegi şi pentru cauze care nu sunt neapărat atât de explicite, cum ar fi disidenţa, opoziţia. Eu am văzut foarte multe declaraţii cu iz revanşard la adresa conducerii actuale a PNL şi foarte puţină acţiune", a răspuns Ungureanu.
   
"Sigur, dacă la un moment dat lideri de marcă ai PNL găsesc de cuviinţă să se separe de ceea ce înseamnă Crin Antonescu şi echipa sa, cred pe bună dreptate că se poate găsi un limbaj comun de dreapta de data aceasta, şi o spun foarte clar, cu un partid, poate să fie Forţa Civică de exemplu, din actuala opoziţie", a continuat Mihai Răzvan Ungureanu.


×
Subiecte în articol: vasile blaga Forta Civica andrei chiliman
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close