Antena 3 CNN Politică Blaga: Există viaţă şi după 23 martie. Trebuie să pregătim echipa care să preia frâiele PDL

Blaga: Există viaţă şi după 23 martie. Trebuie să pregătim echipa care să preia frâiele PDL

Blaga: Există viaţă şi după 23 martie. Trebuie să pregătim echipa care să preia frâiele PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Mar 2013   •   10:03

"Există viaţă şi după 23 martie, nu se termină lumea atunci. Şi mai important decât 23 martie este 6 aprilie, când ne vom construi echipa de conducere a partidului. (...) Îi dau dreptate lui Nelu (Ioan Oltean - n.r.), să punem la punct acea formulă de echipă care să ne ducă unde ne dorim. Nici eu nu-mi doresc să rămân într-un partid de 10%, ce să fac acolo?", a spus Blaga.

Vasile Blaga este de părere că trebuie pregătită şi echipa care va prelua frâiele partidului.

"Va trebui să pregătim echipa care să preia frâiele partidului. Dar şi aici nu e ca la 100 metri, ca la ştafetă, trebuie să alergăm puţin unii lângă alţii. Prea nu am ţinut la oamenii noştri. Au fost toţi buni cât timp au fost puternici, cum au avut vreun necaz nu am ţinut cont de ei mai departe. La PSD nu prea s-a întâmplat", a afirmat Blaga, conform Agerpres.

Liderul PDL a susţinut că îşi doreşte ca în viitoarea conducere să se regăsească şi susţinătorii celorlalte moţiuni. "Cred că toată lumea are loc în acest Birou, dar cu o singură condiţie, să îi vreţi şi dumneavoastră (delegaţii - n.r.) şi cu condiţia spusă de Nelu Oltean, să vină oameni care au performat", a subliniat Blaga.

Întrebat de un delegat la Convenţie în legătură cu candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, Vasile Blaga a precizat că va propune ca partidul să aibă un candidat propriu, care să fie ales în urma unui scrutin intern.

În ceea ce priveşte Alianţa D.A. formată sâmbătă între Forţa Civică şi PNŢCD, Blaga crede că aceasta este doar "un surogat".

"Alianţa D.A. a fost construcţia politică a lui Băsescu şi Stolojan. Ce se întâmplă acum este un surogat. Asta nu înseamnă că nu le doresc succes. Noi ne vom alia cu cineva confirmat în alegerile parlamentare", a declarat Blaga.

La prezentarea moţiunii lui Vasile Blaga la Bistriţa au participat aproximativ 400 de membri ai PDL Bistriţa-Năsăud, dar şi o parte dintre susţinătorii acestuia, printre care s-au numărat Theodor Stolojan, Raluca Turcan, Andreea Paul Vass, Radu F. Alexandru şi Traian Ungureanu.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close