Antena 3 CNN Politică Boc, după o întâlnire cu Anastase la Parlament: PDL o susţine fără echivoc la şefia Camerei

Boc, după o întâlnire cu Anastase la Parlament: PDL o susţine fără echivoc la şefia Camerei

Boc, după o întâlnire cu Anastase la Parlament: PDL o susţine fără echivoc la şefia Camerei
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Oct 2010   •   15:02

Premierul Emil Boc a mers, luni, la Palatul Parlamentului, unde a discutat cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.Tema discuţiilor nu a fost anunţată înainte ca aceasta să aibă loc. La finalul discuţiilor, Emil Boc a declarat că PDL o susţine fără echivoc pe Roberta Anastase la şefia Camerei.

"Orice blocaj are şi un deblocaj", a declarat Emil Boc.

Întâlnirea vine după ce Biroul Permanent Naţional al PDL i-a mandat pe premier şi pe liderii grupurilor parlamentare să grăbească adoptarea în Parlament a Legii educaţiei şi a Legii salarizării unitare. Dacă în zece zile acestea nu vor fi finalizate, Guvernul îşi va asuma răspunderea.

"Avem probleme şi întârzieri la Legea educaţiei, BPN i-a mandat pe primul-ministru şi pe liderii grupului să grăbească procedurile parlamentare pentru Legea educaţiei şi Legea salarizării unitare. Dacă nu se va rezolva în zece zile, Guvernul îşi va pregăti asumarea răspunderii pentru Legea educaţiei şi Legea salarizării. BPN a acordat tot sprijinul Guvernului pentru această procedură, suntem deja în întârzieri", a anunţat, luni, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, citat de Mediafax.

Liderul democrat-liberal a mai precizat că există şi sprijinul coaliţiei pentru asumarea răspunderii Guvernului.

"S-a discutat prea mult pe Legea educaţiei şi sectorul de învăţământ aşteaptă coerenţă în acest domeniu (...) Din câte ştiu eu, dacă e cazul, se va asuma răspunderea pe varianta Camerei Deputaţilor la Legea educaţiei", a mai spus Flutur.

Antena3.ro


×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close