Antena 3 CNN Politică C.T. Popescu: Premierul Grindeanu calcă toate regulile partidelor comuniste şi post-comuniste

C.T. Popescu: Premierul Grindeanu calcă toate regulile partidelor comuniste şi post-comuniste

C.T. Popescu: Premierul Grindeanu calcă toate regulile partidelor comuniste şi post-comuniste
de M.Z.    |    15 Iun 2017   •   11:47

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus că declaraţiile făcute de premierul Sorin Grindeanu miercuri seara dovedesc verticalitate şi corectitudine, o respingere a unui mecanism care funcţionează în PCR de atâtea decenii, informează o televiziune de știri.

L-am dispreţuit pe Sorin Grindeanu pentru slugărnicia faţă de Dragnea, atunci în primele momente după numirea ca premier, dar acum el dovedeşte o verticalitate şi o corectitudine în tot ce face şi spune incredibilă, calcă toate regulile partidelor comuniste şi post-comuniste.

El ar fi trebuit să accepte o funcţie, de vicepremier, de şef ASF, de zeci de ani aşa se întâmplă, când partidul decide că tovarăşul nu mai corespunde nu îl omoară de tot, îl trimite într-o funcţie, îl scoate din prim-plan. În vreme ce Grindeanu nu acceptă lucrul pe care Iliescu l-a acceptat când a fost trimis în funcţie la Ape şi la Timişoara şi la Iaşi de către Ceauşescu şi s-a mulţumit cu asta”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Este război total între Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea. Grindeanu refuză să plece din fruntea Guvernului, deşi Comitetul Executiv al PSD, prezidat de Dragnea, a decis să îi retragă sprijinul politic

Citiți și CTP îl compară pe Dragnea cu Ceauşescu, iar "Grindeanu nu doreşte să se afunde în minciuna electorală"

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close