Antena 3 CNN Politică Cameră: Şedinţa de plen în care trebuia discutat cazul Stan a fost suspendată din lipsă de cvorum

Cameră: Şedinţa de plen în care trebuia discutat cazul Stan a fost suspendată din lipsă de cvorum

Cameră: Şedinţa de plen în care trebuia discutat cazul Stan a fost suspendată din lipsă de cvorum
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    12 Dec 2012   •   14:33
update 14:30-Şedinţa plenului Camerei Deputaţilor în care urma să se dezbată raportul Comisiei juridice cu privire la solicitarea procurorilor de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan a fost suspendată miercuri din lipsă de cvorum, în sală fiind prezenţi în jur de 103 parlamentari.

Pentru ca şedinţa să se poată desfăşura ar fi fost nevoie de 153 de deputaţi.

Plenul Camerei Deputaţilor se reuneşte în şedinţă miercuri, la ora 13.30, pentru a dezbate şi vota raportul Comisiei juridice cu privire la solicitarea procurorilor de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD Ion Stan.

Ion Stan devine din nou parlamentar, în ciuda faptul că i se cere ridicarea imunității

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis săptămâna trecută să dea raport favorabil solicitării procurorilor, Ion Stan fiind acuzat de DNA de trafic de influenţă.


Grupul parlamentar al PSD de la Camera Deputaţilor a decis la rândul său să susţină încuviinţarea cererii procurorilor de arestare preventivă a deputatului Ion Stan.

Eugen Nicolicea (grupul progresist), membru al Comisiei juridice de la Camera Deputaţilor, susţine că motivarea în cazul arestării preventive a deputatului Ion Stan (PSD) este copiată la virgulă din motivarea pentru Alin Trăşculescu (PDL).

Deputatul PSD Ion Stan şi şoferul acestuia, Florin Sarca, au fost puşi sub acuzare de procurorii DNA pentru trafic de influenţă.

×
Subiecte în articol: comisia juridica PSD deputat
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close