Antena 3 CNN Politică Care sunt planurile de viitor ale premierului Victor Ponta: "Nu voi ezita să fac acest lucru"

Care sunt planurile de viitor ale premierului Victor Ponta: "Nu voi ezita să fac acest lucru"

Care sunt planurile de viitor ale premierului Victor Ponta: "Nu voi ezita să fac acest lucru"
de O.P.    |    17 Noi 2014   •   05:56

Victor Ponta nu va demisiona din funcţia de premier şi le mulţumeşte românilor care l-au votat. Premierul a vorbit la Sinteza Zilei, la scurt timp după ce a anunţat că l-a felicitat pe Klaus Iohannis.

Deşi respinge ideea unui pact de coabitare cu noul preşedinte, Victor Ponta spune că alianţa de la guvernare merge mai departe.

Prim-ministrul Victor Ponta a anunţat în direct la Sinteza Zilei că nu va demisiona de la conducerea Executivului şi a adăugat că are un mandat de dus până la capăt.

VICTOR PONTA, prim-ministru: "Eu am ajuns prim ministru sprijinit de oameni, de forţe politice şi dacă la un moment dat, acum nu se pune problema, dacă la un moment dat la anul peste doi ani acele forţe politice care m-au susţinut îmi vor cere nu voi ezita să fac pasul înapoi. Resping categoric ideea că îmi dau demisia atâta timp cât nimeni dintre colegii mei nu mi-a cerut acest lucru".

Şeful Guvernului a declarat că alianţa de la guvernare merge mai departe. Ponta a precizat însă că nu se gândeşte la un pact de coabitare cu noul preşedinte.


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close