Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Cătălin Drulă, protagonistul unei campanii fantomă în Bucureşti

Cătălin Drulă, protagonistul unei campanii fantomă în Bucureşti

Cătălin Drulă, liderul USR, este protagonistul unei campanii fantomă. Bucureştiul a fost împânzit de corturi şi bannere cu faţa liderului politic care încurajează populaţia să aleagă "România modernă".

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mar 2024   •   22:50

Numai că Drulă nu şi-a anunţat vreo candidatură şi nici nu ne aflăm în campanie electorală, deoarece primele alegeri sunt abia în luna iunie. Întrebat care este scopul real al  promovării, Drulă a dat doar răspunsuri evazive.

"Sunt eforturi pentru o strângere de semnături pentru Alianța Dreapta Unită. Sunt liderul celui mai mare partid din această alianță. Vrem ca oamenii să aibă o alternativă la ceea ce noi numim Partidul Comasat Român, PSD și PNL. Este foarte importantă această campanie. Vom strânge sute de semnături. Avem montate aceste corturi, avem voluntari, avem energie și mergem să facem această campanie cu un gând bun pentru a oferi României o alternativă reală la actuala guvernare", a declarat Cătălin Drulă

Totuși, toate corturile, flyerele și corturile nu au apărut din senin și mai ales că nimic nu este gratis. Cătălin Drulă spune că toate fondurile pentru această campanie provin din surse legale.

"Avem o echipă de campanie, avem un buget. Sursele sunt cele legat constituite, donații, cotizații ale membrilor de partid", precizează Cătălin Drulă.

Întrebați ce părere au de campania USR, mai mulți bucureșteni s-au declarat nemulțumiți. 

"Nu îmi plac deloc. Strică aspectul străzii. Ce să văd, o reclamă?"

"Nu ajută cu absolut nimic. Decât să investească în astea, ar trebui să investească în spitale".
 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close