Antena 3 CNN Politică Ce spune Marcel Ciolacu despre eventuala revenire a lui Mihai Tudose în PSD

Ce spune Marcel Ciolacu despre eventuala revenire a lui Mihai Tudose în PSD

Ce spune Marcel Ciolacu despre eventuala revenire a lui Mihai Tudose în PSD
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/MihaiTudose
27 Noi 2019   •   15:55

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că Mihai Tudose nu şi-a manifestat până acum intenţia de a reveni în PSD, menţionând că dacă el va dori acest lucru, va fi luată o decizie după o discuţie cu liderul organizaţiei din Brăila a partidului.

"Nu am avut această discuţie cu Mihai Tudose în acest moment, nu şi-a arătat intenţia. Cu Mihai Tudose vorbesc, nu atât de des ca până acum. Nu m-a sunat să-mi spună: domnule, neapărat vreau să vin în PSD. Oricum, dacă există această intenţie - că până să vină, va trebui să şi vrea -, o să discutăm şi cu liderul organizaţiei de la Brăila, aşa am hotărât în Comitetul de iniţiativă de pregătire a congresului", a spus Ciolacu, întrebat de o posibilă revenire a lui Mihai Tudose în PSD.

Citeşte Şi Marcel Ciolacu, mesaj acid la adresa lui Eugen Teodorovici: „Fiecare avem drepturi de a ieși mai demn, mai penibil dntr-o înfrângere”

Despre situaţia lui Cozmin Guşă în PSD, Ciolacu a spus: "Nu pot să clarific situaţia lui Cozmin Guşă. Este aceeaşi situaţie pe care o cunosc şi eu. La penultimul CEx, el a fost exclus din partid, nu a fost o prioritate pe agenda de astăzi a Comitetului să discutăm problema Cozmin Guşă".

Afirmaţia a fost făcut în contextul în care Mihai Tudose, europarlamentar ales pe listele Pro România, a afirmat marţi că "şansa" acestui partid ar fi "plecarea" liderului Victor Ponta, "care a reuşit în câteva luni să devină nefrecventabil şi lipsit de credibilitate".

Marcel Ciolacu a fost vicepremier în perioada în care Mihai Tudose a condus Guvernul. 

Citește Și Marcel Ciolacu, declarații explozive: „Etapa excluderilor din PSD a fost depășită!” Mesajul pentru Ludovic Orban

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu mihai tudose PSD
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close