Antena 3 CNN Politică Cezar Preda critică modul în care funcţiile sunt date doar celor care sponsorizează PDL

Cezar Preda critică modul în care funcţiile sunt date doar celor care sponsorizează PDL

Cezar Preda critică modul în care funcţiile sunt date doar celor care sponsorizează PDL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de N.B.    |    02 Dec 2011   •   18:30

Cezar Preda a descoperit de ce nu creşte PDL în sondaje: pentru că pune în funcţii publice numai piloşi plini de bani. Iar apoi Emil Boc trebuie să dea socoteală pentru fiecare dintre ei.

Preda l-a dat ca exemplu pe directorul tehnic al Nuclearelectrica, despre care a lăsat să se înţeleagă că este pe acest post pentru că ar fi sponsorizat o organizaţie a partidului de guvernământ, scrie Mediafax.

"Nu e om sănătos la cap să nu fie şocat când aude că directorul tehnic de la Nuclearelectrica este un economist. De când e lumea directorul tehnic e cel care ştie orice pe partea tehnică într-o firmă" a declarat deputatul PDL.

Preda îşi aminteşte de perioada 2004-2007, când a făcut parte dintr-o comisie care avea rolul de a desemna directorii societăţilor din subordinea statului, iar de atunci cunoaşte practicile prin care în funcţii cheie sunt puse persoane care cotizează sume importante la partid.

"Veneau la noi cu nume. Ne uitam cine e: e un specialist bun? Unde a lucrat? Când vedeau că nu ţine, dădeau vina pe Traian Băsescu. Ziceau că a zis şefu, până a aflat Băsescu şi le-a zis cum e cu folosirea numelui lui. Acesta este PDL de acum şi nu e corect ca totul să fie pus în cârca lui Emil Boc. El zilnic trebuie să dea răspunsuri de ce face câte un nenorocit din ăsta pus unde nu trebuie", a declarat Preda.

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close