Antena 3 Politică Concluzia ÎNŢELEAPTĂ la care PSD-ul a ajuns după aceste alegeri: "Trebuie să ascultăm VOCEA STRĂZII şi să învăţăm din greşeli"

Concluzia ÎNŢELEAPTĂ la care PSD-ul a ajuns după aceste alegeri: "Trebuie să ascultăm VOCEA STRĂZII şi să învăţăm din greşeli"

de O.P.    |    18 Noi 2014   •   05:34

În PSD s-au tulburat apele, după rezultatul slab obţinut la prezidenţiale. Cei mai mulţi lideri au cerut capul lui Liviu Dragnea pe care l-au acuzat că nu a coordonat cum trebuie campania. Victor Ponta i-a îndemnat însă la tăcere şi decenţă pe liderii PSD şi pe partenerii din coaliţia de guvernare.

Cel mai important e ca partidul să îşi schimbe modul de raportare la electorat, a declarat premierul.

Victor Ponta a încercat să calmeze spiritele în PSD, după o zi întreagă de acuze între liderii partidului.

Seria de atacuri a pornit de la Dan Şova care a cerut vehement demisia lui Liviu Dragnea, coordonatorul campaniei prezidenţiale. 

Cu toate armele îndreptate spre el, Dragnea şi-a rugat colegii de partid să nu se pripească.

Şi Mircea Geoană le-a transmis un mesaj liderilor PSD în care i-a îndemnat să studieze atent eşecul de la alegeri.

Mircea Geoană, senator: "PSD are datoria să asculte mai mult vocea străzii şi vocea diasporei şi să înveţe din greşelile făcute. Deşi similară, situaţia din 2014 este mai gravă decât cea din 2004. Stereotipurile negative, reale sau imaginare, despre PSD şi candidatul său s-au reactivat cu o şi mai mare forţă".

În urmă cu o săptămână, Dragnea spunea că îşi va asuma complet rezultatul alegerilor şi că nici nu va mai candida pentru şefia PSD în cazul unui eşec în turul al doilea.

×
Subiecte în articol: PSD Alegeri prezidenţiale 2014

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close