Antena 3 Politică Conform unui cont fals de Facebook, Ioan Oltean apreciază manelele

Conform unui cont fals de Facebook, Ioan Oltean apreciază manelele

de G.S.    |    07 Ian 2012   •   15:41
Conform unui cont fals de Facebook, Ioan Oltean apreciază manelele
Sursa foto: Foto: Mediafax
Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat sâmbătă că a depus o plângere la Poliţie după ce cineva i-a creat un cont fals de Facebook, conform Mediafax. Pe acest cont apăreau diverse informaţii nereale despre el, printre care şi faptul că i-ar plăcea manelele.

Democrat-liberalul a arătat că are un cont oficial de Facebook, administrat de consilierul său personal, Gabriela Montoiu, şi că la sfârşitul anului trecut i-a fost semnalat faptul că mai există un cont, cu acelaşi nume.

"Cineva m-a sunat şi m-a atenţionat că am un cont fals de Facebook, eu care nu m-am uitat niciodată (pe Facebook-n.r.). Nu ştiu cine a făcut acest cont fals. Vreun prieten, cine putea să facă! Am depus o plângere la Poliţie. Nu am niciun fel de informaţie legat de cine ar fi putut să-mi creeze un astfel de cont. Nu am mai vorbit cu cei de la Poliţie de când am depus plângerea penală. Nu m-au chemat să dau declaraţie”, a spus Ioan Oltean.

Întrebat de ce este deranjat de contul fals din moment ce nu este utilizatorul acestei reţele de socializare, Oltean a spus, răzând, că a făcut o greşeală (contul real - n.r.) cu consecinţe vizibile.

"Nu, nu sunt utilizator de Facebook. În primul rând, mie nu îmi place să-mi fac poze. În al doilea rând, nu am timp să mă ocup de Facebook. Am făcut şi eu o greşeală (a spus el râzând - n.r) şi uite la ce s-a ajuns. La modul foarte serios însă, atunci când s-a făcut contul fals, eram curios şi eu cine îşi permite să facă aşa ceva?, a declarat Ioan Oltean.

La remarca unui jurnalist, potrivit căreia Ioan Oltean i-a criticat de mai multe ori pe politicienii care folosesc Internetul ca mijloc de comunicare, acesta a afirmat că nu crede că "politica se face pe blog".

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close