Antena 3 CNN Politică Conform unui cont fals de Facebook, Ioan Oltean apreciază manelele

Conform unui cont fals de Facebook, Ioan Oltean apreciază manelele

Conform unui cont fals de Facebook, Ioan Oltean apreciază manelele
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Ian 2012   •   15:41
Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat sâmbătă că a depus o plângere la Poliţie după ce cineva i-a creat un cont fals de Facebook, conform Mediafax. Pe acest cont apăreau diverse informaţii nereale despre el, printre care şi faptul că i-ar plăcea manelele.

Democrat-liberalul a arătat că are un cont oficial de Facebook, administrat de consilierul său personal, Gabriela Montoiu, şi că la sfârşitul anului trecut i-a fost semnalat faptul că mai există un cont, cu acelaşi nume.

"Cineva m-a sunat şi m-a atenţionat că am un cont fals de Facebook, eu care nu m-am uitat niciodată (pe Facebook-n.r.). Nu ştiu cine a făcut acest cont fals. Vreun prieten, cine putea să facă! Am depus o plângere la Poliţie. Nu am niciun fel de informaţie legat de cine ar fi putut să-mi creeze un astfel de cont. Nu am mai vorbit cu cei de la Poliţie de când am depus plângerea penală. Nu m-au chemat să dau declaraţie”, a spus Ioan Oltean.

Întrebat de ce este deranjat de contul fals din moment ce nu este utilizatorul acestei reţele de socializare, Oltean a spus, răzând, că a făcut o greşeală (contul real - n.r.) cu consecinţe vizibile.

"Nu, nu sunt utilizator de Facebook. În primul rând, mie nu îmi place să-mi fac poze. În al doilea rând, nu am timp să mă ocup de Facebook. Am făcut şi eu o greşeală (a spus el râzând - n.r) şi uite la ce s-a ajuns. La modul foarte serios însă, atunci când s-a făcut contul fals, eram curios şi eu cine îşi permite să facă aşa ceva?, a declarat Ioan Oltean.

La remarca unui jurnalist, potrivit căreia Ioan Oltean i-a criticat de mai multe ori pe politicienii care folosesc Internetul ca mijloc de comunicare, acesta a afirmat că nu crede că "politica se face pe blog".

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close