Antena 3 CNN Politică CTP, concluzie după conferința de presă a lui Klaus Iohannis: „Bine măcar că n-a mințit acolo”

CTP, concluzie după conferința de presă a lui Klaus Iohannis: „Bine măcar că n-a mințit acolo”

CTP, concluzie după conferința de presă a lui Klaus Iohannis: „Bine măcar că n-a mințit acolo”
de    |    13 Noi 2019   •   20:12

Cristian Tudor Popescu afirmă că singurul scop al conferinței de presă susținută de Klaus Iohannis, miercuri seară, a fost acela de a dea o impresie de umanitate.

Citește și: Klaus Iohannis regretă decizia numirii Vioricăi Dăncilă în funcția de premier. "Nu am bănuit că este așa. Recunosc că este o mega-dezamăgire pentru mine"

Citește și: Klaus Iohannis: "Am plecat în total, în cinci ani, în trei vacanțe. În ultimii doi ani nu am mai avut deloc pentru că am stat să apar România de pesediști"

„Domnul Iohannis a dorit în primul rând în această conferință să dea o impresie de umanitate, ăsta a fost principalul lui scop. De aceea a zâmbit, mai mult decât de obicei. De aceea a dat niște răspunsuri care diferă de stilul cu care ne-a obșnuit și care i-a adus porecla de Robocop.

A dat niște răspunsuri foarte bine articulate, majoritatea, nu toate, a avut și momente dificile, dar tocmai asta dă veridicitate acestei întâlniri. A reușit să modifice puțin imaginea despre el, a răspuns în multe situații ca un om”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Trebuie să spun și ceva de rău de președinte, momentul cu doamna Kovesi. Bine măcar că n-a mințit acolo. M-am înfiorat puțin înainte, dacă spunea: nu, nu i-am cerut demisia, însă a ales să răspundă că aceste convorbiri nu sunt destinate publicității. Ceea ce e o fugă politică, se practică în loc de răspuns”, a adăugat Cristian Tudor Popescu, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Citește și: Klaus Iohannis, despre alegerile prezidențiale: "PSD a avut cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani. A reușit să ne ducă pe toți într-o stare de disperare"

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close