Antena 3 CNN Politică CV Tudor: Traiane lasă-te de glume proaste, băiete, acuma vorbeşti cu parlamentari europeni (VIDEO)

CV Tudor: Traiane lasă-te de glume proaste, băiete, acuma vorbeşti cu parlamentari europeni (VIDEO)

CV Tudor: Traiane lasă-te de glume proaste, băiete, acuma vorbeşti cu parlamentari europeni (VIDEO)
09 Iun 2009   •   17:49

"Justiţia din România este cea mai coruptă instituţie, însuşi faptul că judecătorii şi-au aprobat o mărire salarială demonstrează acest lucru. Pe Becali îl şicanează la ordin politic, pentru că îi deranjează revenirea PRM. Un singur om s-a pronunţat pentru această decizie: motivaţia ar fi că Becali e pericol public, numai că el a mai circulat în Europa, cu Steaua spre exemplu, ce pericol public e el?", a declarat, marţi, Corneliu Vadim Tudor, la Ordinea Zilei.

Judecătoria Sectorului 1 a decis marţi că europarlamentarul Gigi Becali nu poate părăsi ţara. Omul de afaceri a contestat decizia şi i-a spus procurorului că-şi bate joc de el şi că s-a săturat de acest proces comunist.

Becali a declarat că indiferent de decizia Instanţei el va pleca la Bruxelles deoarece va beneficia de imunitate, după validarea sa ca europarlamentar. Decizia judecătorilor poate fi însă atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti, iar Gigi Becali poate părăsi municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov.

"Cred că Băsescu este implicat în decizia instanţei deoarece făcea curse ba la Parchetul General ba la Instanţă ca să-şi şteargă urmele şi să se ocupe de adversari. Traiane lasă-te de glume proaste, băiete, acuma vorbeşti cu nişte parlamentari europeni", a spus liderul PRM.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europarlamentar
Parteneri
El este românul care a rămas fără o mână, în Italia
x close