Dan Barna, primul atac electoral la adresa lui Klaus Iohannis: „Voi fi un președinte prezent full time, nu doar la crize”

07 Aug 2019   •   17:03
Dan Barna, primul atac electoral la adresa lui Klaus Iohannis: „Voi fi un președinte prezent full time, nu doar la crize”

Candidatul Alianţei USR PLUS la Preşedinţie, Dan Barna, a declarat, miercuri, la declanşarea campaniei de strângere de semnături pentru alegeri, că el va fi „un preşedinte prezent şi implicat”, „un preşedinte full-time, care va fi prezent în toate întâmplările comunităţii, nu doar la crize”.

„Preşedintele, într-adevăr, nu conduce Guvernul, dar preşedintele este exact acela care dă mesajul şi direcţia unei naţiuni. Un preşedinte prezent, un preşedinte full time, care este prezent în toată viaţa comunităţii, în toate întâmplările comunităţii, nu doar la crize, este în momentul acesta fundamental pentru România, deoarece românii din Diaspora, tinerii care sunt acolo şi nu doar ei, ne-au spus în întâlnirile pe care le-am avut că de fapt ce le lipseşte este încrederea în România. Un preşedinte care să restabilească încrederea este fundamental necesar şi de fapt asta este ceea ce alianţa USR - PLUS şi eu, candidatul Dan Barna, le promitem românilor, restabilirea încrederii în ţara noastră. (...) Ceea ce voi face după ce voi ajunge la Cotroceni voi fi un preşedinte prezent şi implicat”,  a subliniat liderul USR, Dan Barna. 

Parteneri
x close