x close

Dan Şova a câştigat pariul cu Adriean Videanu, pe tema alegerilor

de G.S.    |    15 Dec 2012   •   14:44
Dan Şova a câştigat pariul cu Adriean Videanu, pe tema alegerilor 416 Foto: Agerpres/INTACT Images

Într-o seară de toamnă, preşedintele PDL Bucureşti şi ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul au pus rămăşag pe tema rezultatului votului din 9 decembrie.

Dan Şova a estimat că USL va obţine un scor între 62-65%, în timp ARD-ul între 15-17% + în timp ce Adriean Videanu a estimat că USL va lua cu puţin sub 50%, iar ARD-ul va fi la minim 23% şi maxim 27%. Rezultatele finale au consemnat o victorie a USL chiar şi peste estimarea lui Dan Şova care de altfel a estimat bine cota ARD.

Întrebat cum se simte că a câştigat pariu-31939.html">pariul cu unul din veteranii politicii de la noi, Dan Şova a răspuns: "Nu am câştigat integral pariu-31939.html">pariul ca am luat 66%, dar la ARD am nimerit-o!", a arătat Şova pentru pesurse.ro.

Videanu recunoaşte că a pierdut şi a spus că "Asta e, am pierdut! O să mă onorez de pariu-31939.html">pariu! Cred că el ştia mai multe decât mine atunci", a declarat democrat-liberalul care ne-a invitat să calculăm cam câte primării a luat PDL la locale şi câte voturi a luat acum ARD-ul.

"Nu, nu aveam mai multe date! Am avut o intuiţie mai bine", a ţinut sa iî dea replica Dan Şova.

Citeşte mai multe despre:

dan sova pariu adriean videanu alegeri pariu ARD pdl primarie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati