Antena 3 CNN Politică Dana Budeanu i-a luat un interviu lui Marcel Ciolacu: "Cred că ăsta este cel mai mare pariu al meu, cu mine"

Dana Budeanu i-a luat un interviu lui Marcel Ciolacu: "Cred că ăsta este cel mai mare pariu al meu, cu mine"

Dana Budeanu i-a luat un interviu premierului Marcel Ciolacu. La începutul interviului, aceasta subliniază că l-a cunoscut pe politician cu doar zece minute înainte de conversație și că vrea să știe cine este cu adevărat prim-ministrul României, "fără desfășurător".

Dana Budeanu i-a luat un interviu lui Marcel Ciolacu: "Cred că ăsta este cel mai mare pariu al meu, cu mine"
Sursa foto: Youtube/ Partidul Social Democrat
de Mia Lungu    |    16 Noi 2023   •   19:11

Premierul Marcel Ciolacu i-a acordat, în premieră, un interviu creatoarei de modă Dana Budeanu.

"Nu vă las până nu ajung să știu exact cine este Marcel Ciolacu aici", spune Dana Budeanu.

"Sunt un om normal. Și cred că ăsta este cel mai mare pariu al meu, cu mine. De a rămâne în continuare un om normal. Nu știu cât de iubit sunt. Familia mă iubește, cu certitudine. Dar încerc să fac lucruri bune, să iau decizii bune. Nu poți să iei decizii decât împreună cu alți colegi. Cine crede că le știe pe toate va avea un mandat ratat. Dacă nici nu recunoaște asta, e un om fals.

Sunt un om simplu, plecat de la Buzău. Nu mi-am dorit să ajung prim-ministru al României, nu am crezut că voi ajunge nici președinte al Partidului Social Democrat. Nu mă silește nimeni să fiu prim-ministru și să rămân în această vâltoare de provocări, dar o să continui să mă adaptez și la colegi și să iau deciziile cele mai corecte, nu neapărat pentru mine sau pentru partid.

Lumea s-a săturat de ipocriți, s-a săturat să fie mințită.

Cel mai cumplit în politică este să devii penibil. În momentul în care ai devenit penibil, indiferent cum te chemă, este bine să te duci acasă.

Toate crizele aduc și oportunități. Ca să ai acces la oportunități trebuie să fii și credibil", menționează Marcel Ciolacu, în cadrul interviului.

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close