Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin: Electoratul vrea un progres calitatativ. Partidul Conservator a înţeles acest lucru

Daniel Constantin: Electoratul vrea un progres calitatativ. Partidul Conservator a înţeles acest lucru

Daniel Constantin: Electoratul vrea un progres calitatativ. Partidul Conservator a înţeles acest lucru
17 Noi 2014   •   16:19

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, într-o conferinţă de presă, că atât partidul pe care îl reprezintă, cât şi întreaga clasă politică, au înţeles că "trebuie schimbată modalitatea prin care se raportează la electorat".

Constantin a dat asigurări colegilor săi că "Partidul Conservator rămâne consecvent angajamentelor faţă de partenerii noştri la guvernare, în egală măsură, faţă de electoratul care şi-a dat votul în anul 2012, pentru o guvernare dreaptă, corectă, o guvernare pe care o merită".

În egala măsura suntem conştienţi cu toţii de semnificţia pe care votul de ieri a avut-o faţă de clasa politică. (...) Electoratul cred că vrea un progres calitatativ. Am înţeles acest lucru. Noi, PC am înţeles. Îi asigur pe toţi că în perioada următoare vom căuta cele mai bune soluţii şi le vom aplica", a declarat vicepremierul Daniel Constantin.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele-verbale.

×
Parteneri
Horoscop 24 septembrie 2023. Săgetătorii transformă dușmanul în prieten
x close