x close

Daniel Funeriu: În sfârşit am intrat în normalitate cu organizarea bacalaureatului

de Antena3.ro    |    30 Iun 2011   •   20:07
Daniel Funeriu: În sfârşit am intrat în normalitate cu organizarea bacalaureatului Foto: INTACT Images

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat joi că, în ceea ce priveşte organizarea examenului de bacalaureat, s-a intrat în normalitate. Ministrul a adăugat că dacă se luau aceste măsuri în urmă cu două decenii, mulţi tineri ar fi beneficiat de efectele acestora, conform Mediafax.

"În sfârşit am intrat în normalitate în ceea ce priveşte organizarea examenului de bacalaureat”, a declarat Funeriu în cadrul unei vizite în Craiova.

Ministrul Educaţiei le-a mulţumit inspectorilor şcolari generali pentru modul în care au organizat până acum examenul de bacalureat.

"Mă bucur că, în sfârşit, am intrat în normalitate şi nu pot să nu îmi pun întrebarea cum ar fi arătat România dacă aceste măsuri antifraudă ar fi fost luate de acum 20 de ani, cum ar fi arătat România dacă toţi cei între 18 şi 38 de ani ar fi beneficiat de aceste măsuri antifraudă?”

Ca cifre, peste 500 de elevi au fost eliminaţi la primele probe scrise ale examenului de bacalaureat, din care 233 la limba şi literatura română şi 268 la proba de profilului.

Parteneri
Parteneri
sati