Antena 3 Politică Discuţia care o incriminează pe "ELENA". Ce spunea Dorin Cocoş când vorbea de ŞPAGĂ

Discuţia care o incriminează pe "ELENA". Ce spunea Dorin Cocoş când vorbea de ŞPAGĂ

de O.P.    |    29 Oct 2014   •   12:10
Discuţia care o incriminează pe "ELENA". Ce spunea Dorin Cocoş când vorbea de ŞPAGĂ

Dosarul Microsoft este departe de a se fi încheiat. Potrivit documentelor deţinute de DNA, în discuţiile în care Dorin Cocoş îşi negocia şpaga apare şi numele de "Elena", care cel mai probabil este numele fostei soţii, Elena Udrea: "Las-o aşa, las-o aşa că e mai bine. Las-o aşa. Că am vorbit şi cu ...cu ELENA, şi a zis ".Mai mult, publicaţiile în limba germană, Huffington Post şi Der Freitag, scriu că numele Elenei Udrea apare în dosarul EADS, "cel mai mare scandal de corupţie din istoria Uniunii Europene".

"În afara firmelor EADS Deutschland GmbH, Fujitsu Siemens Computers și Microsoft, în legătură cu această tranzacţie apar şi numele lui Gerhard Schroder, fost cancelar german, Bodo Hombach, fost coordonator al Pactului de Stabilitate în sud-estul Europei, ale oamenilor de afaceri Ion Ţiriac, Klaus Mangold, precum şi cel al candidatului la Preşedinţia României, Elena Udrea."

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close