Antena 3 CNN Politică DOCUMENT. Parchetul General, DATE EXPLOZIVE despre Bercea Mondial

DOCUMENT. Parchetul General, DATE EXPLOZIVE despre Bercea Mondial

DOCUMENT. Parchetul General, DATE EXPLOZIVE despre Bercea Mondial
Sursa foto: Foto: VideoNews
20 Iul 2014   •   20:32
Pentru prima oara de la izbucnirea scandalului Basescu-Bercea, Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie CONFIRMĂ caracatita interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial
 
Instituţia a răspuns unei solicitări a lui Radu Tudor şi a dezvăluit toate dosarele în care este implicat Bercea Mondial. De cinci ani de zile, serviciile secrete, procurorii si judecatorii stiau despre mafia lui Bercea. 
 
CITEŞTE INTEGRAL DOCUMENTUL
 
De ce a ajuns interlopul in relatii cu fratii Basescu? De ce au fost complice institutiile statului si politicienii? Trei martori importanti in dosarul Bercea-Basescu spun ca importante sume de bani s-au dus si la Bucuresti. De ce nu ancheteaza procurorii cine e persoana care a luat banii?

Sunt întrebări la care Radu Tudor a încercat să răspundă duminică seară, în emisiunea Punctul de Întâlnire, alături de invitaţii săi, Dan Şova, purtător de cuvânt al PSD şi europarlamentarul liberal Norica Nicolai.

"Există nişte magistraţi serioşi şi responsabili care deschid aceste dosare şi adună probe şi se ocupă şi există procurori care închid astfel de dosare. Pentru că, să nu uităm, Sandu Anghel a fost trimis la închisoare pentru că şi-a înjunghiat o rudă, în cârciumă. Acolo nu mai era nimic de negat, lumea s-a speriat. El a ajuns la închisoare pentru violenţă, dar nu pentru activitatea sa infracţională. Este evident că se ştia. În momentul în care Traian Băsescu a mers la Costeşti, ştia. Ştia foarte bine cine pune mâna la gâtul doamnei Băsescu", a explicat Dan Şova. 
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close