Antena 3 CNN Politică Dragnea anunță sancțiuni în CEx, după votul pe legea graţierii: „Dacă nu mai am autoritate în partid o să plec şi o să mă apuc de pescuit în mod profesionist”

Dragnea anunță sancțiuni în CEx, după votul pe legea graţierii: „Dacă nu mai am autoritate în partid o să plec şi o să mă apuc de pescuit în mod profesionist”

Dragnea anunță sancțiuni în CEx, după votul pe legea graţierii: „Dacă nu mai am autoritate în partid o să plec şi o să mă apuc de pescuit în mod profesionist”
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Mai 2017   •   12:42

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni miercuri pentru a discuta situaţia privind legea graţierii, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, menţionând că nu Şerban Nicolae va hotărî cum rămâne cu acest subiect şi vor fi sancţiuni, scrie Agerpres.

"Nu domnul Şerban Nicolae va hotărî cum rămâne cu acest subiect, eu cred că Comisia juridică de la Senat a încurcat destul de mult această lege, că cea mai bună variantă pentru moment este ca legea să plece din Senat aşa cum a venit de la Guvern, pentru că s-a schimbat de foarte multe ori acolo şi eu sunt foarte nemulţumit. Miercuri, la ora 10,30, vom avea un Comitet Executiv Naţional, unde vom discuta şi subiectul ăsta, dar şi alte subiecte", a precizat Dragnea, la Parlament. 

El a menţionat că raportul Comisiei juridice a Senatului referitor la legea graţierii se poate întoarce în acest for, adăugând că ar dori ca legea să nu vină de la Senat prin adoptare tacită. 

"Nu numai eu, majoritatea suntem nemulţumiţi de ce s-a întâmplat acolo. (...) Dacă nu mai am autoritate în partid, o să văd, o să plec şi o să mă apuc de pescuit în mod profesionist. Pe mine m-a interesat ca acele amendamente să nu fie adoptate. Vreau să discutăm transparent în CEx, că li s-a spus că e în regulă cu acel amendament. Când au văzut poziţia mea şi-au dat seama că de fapt nu era o informaţie corectă", a susţinut Liviu Dragnea. 

Liderul PSD nu a negat faptul că vor fi şi sancţiuni în CExN. 

Întrebat dacă va căuta jurişti mai buni în PSD, liderul social-democrat a spus: "Aici nu e vorba de calitatea unui jurist sau nu, aici e vorba de abordare şi de caracter"

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Serban Nicolae
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close