Antena 3 CNN Politică Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu au decis să-și retragă candidaturile, în semn de protest

Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu au decis să-și retragă candidaturile, în semn de protest

Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu au decis să-și retragă candidaturile, în semn de protest
10 Mar 2018   •   16:55

Nicolae Bănicioiu şi Ecaterina Andronescu, candidaţi la funcţia de preşedinte executiv al PSD, i-au acuzat pe organizatorii Congresului extraordinar al PSD că nu au avut posibilitatea să se adreseze delegaţilor înainte de vot şi au părăsit sala.

"Am hotărât să plecăm, pentru că modul în care au fost gândite procedurile şi faptul că sunt pe poziţia 20 şi voturile deja s-au dat... ar fi absolut inutil. (...) M-am înscris pentru această candidatură, deşi prin suportul pe care preşedintele l-a dat doamnei Dăncilă era clar că şansele sunt minime sau deloc, dar pentru ideea de competiţie", a spus Ecaterina Andronescu.

La rândul său, Nicolae Bănicioiu a susţinut că votul a început, de fapt, de la ora 13,30.

"S-au dat întâi mandatele către preşedinţi, care le-au distribuit şi sunt acum deja buletine votate. Înţeleg că schema era să nu apucăm noi să vorbim, să nu ştie lumea că se retrage unul pentru celălalt. Eu am vrut să-i cedez candidatura mea doamnei Andronescu. Cred că şi domnul Dragnea, dacă iubeşte atât de mult echilibru de gen, ar trebui să-i cedeze doamnei Dăncilă şi funcţia de preşedinte al partidului. Îmi pare rău că s-a ajuns la aşa ceva. Niciodată în PSD nu a fost o astfel de situaţie", a detaliat Bănicioiu.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close