Antena 3 CNN Politică Edilii sectoarelor 3 şi 4 din Capitală au aprins luminile festive pentru sărbătorile de iarnă

Edilii sectoarelor 3 şi 4 din Capitală au aprins luminile festive pentru sărbătorile de iarnă

Edilii sectoarelor 3 şi 4 din Capitală au aprins luminile festive pentru sărbătorile de iarnă
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Dec 2012   •   19:56

De Ziua Naţională a României, edilii sectoarelor 3 şi 4, Robert Negoiţă şi Cristian Popescu Piedone, au aprins luminile festive pentru sărbătorile de iarnă.
   
În sectorul 3, primarul Robert Negoiţă a aprins, pe 1 Decembrie, în acordurile muzicii de fanfară militară, luminile în Parcul Alexandru Ioan Cuza, urmând ca până pe 6 decembrie, administraţia locală să amplaseze şi un brad de Crăciun, înalt de 20 metri, care va fi, de asemenea, împodobit cu ornamente luminoase.    
   
Parcul Cuza este luminat pe timp de noapte, pe aleea principală fiind montate plase ornamentale care însumează aproximativ două milioane de leduri. La intrarea în parc va fi deschis, pe toată perioada lunii decembrie, ''Târgul de Crăciun'' cu produse specifice sărbătorilor de iarnă.
   
'Urez la mulţi ani românilor de ziua lor şi sunt bucuros că am putut să ofer acest ornament pentru a menţine viu spiritul sărbătorilor. Săptămâna viitoare dorim să inaugurăm şi iluminatul public stradal pe arterele principale', a spus edilul sectorului 3.
   
Hainele de sărbătoare au fost îmbrăcate sâmbătă şi de sectorul 4, în aşteptarea Crăciunului şi Anului Nou. Primarul Cristian Popescu-Piedone a aprins luminile festive cu un gest simbolic, bătând din palme.
   
'Iată, am bătut din palme şi luminile s-au aprins. Asta a fost! Le urez românilor şi locuitorilor sectorului 4 sărbători fericite şi la mulţi ani, de Ziua Naţională. În acest an vom continua tradiţia de a duce lumina cât mai aproape de cetăţean şi între blocuri', a spus primarul.
   
Primăria sectorului 4 a pregătit pentru acest an aproximativ 800 de figurine şi panouri luminoase, peste 1.000 de instalaţii luminoase şi cinci kilometri de furtun cu leduri care vor împodobi marile artere de circulaţie, străzile, precum şi accesul în imobilele de locuit.
   
Pe bulevardul Dimitrie Cantemir vor fi aprinse în acest sezon 36 de candelabre, 250 de instalaţii luminoase de diverse forme şi 190 de figurine din gheaţă căzătoare.
   
Sub genericul ''Crăciunul tuturor'', edilul continuă tradiţia aducând, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, magia Sărbătorilor de iarnă şi între blocuri, ''acasă la cetăţean''.
   
În cadrul unei promenade ce a pornit de la intersecţia ''Budapesta'', având drept traseu bulevardul Dimitrie Cantemir, cei prezenţi la eveniment au putut admira ghirlandele şi ornamentele luminoase, alături de edilul Sectorului 4, care le-a fost ghid.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close