Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, despre Crin Antonescu şi Victor Ponta: Sunt primii chiulangii ai ţării

Elena Udrea, despre Crin Antonescu şi Victor Ponta: Sunt primii chiulangii ai ţării

Elena Udrea, despre Crin Antonescu şi Victor Ponta: Sunt primii chiulangii ai ţării
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    22 Feb 2012   •   09:05

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea scrie, pe blogul personal , că ''există reprezentanţi ai USL care încearcă să-şi mascheze chiulul nejustificat din Parlament prin diversiuni''.

Fostul ministru este de părere că dacă puterea va fi la cârma actualei Opoziţii, România se va confrunţa cu un blestem. ''Când văd câtă ipocrizie se ascunde în spatele vorbelor celor care în aceste zile chiulesc cu nesimţire, îşi încasează banii şi încearcă să-i prostească pe români, nu mă gândesc decât la ce blestem ar fi pentru ţara asta ca oamenii cei mai leneşi, cei mai superficiali, dar care compensează prin tupeu, să ajungă la putere'', a scris Elena Udrea pe blog. 

Tot pe blogul personal, vicepreşedintele PDL a scris mai multe opinii politice şi repere personale prin care atrage atenţia că în perioada în care a fost ministru al Turismului şi apoi al Dezvoltării Regionale şi Turismului, nu a primit indemnizaţia de deputat şi nici alte ''multe'' dintre beneficiile care decurg din această postură. ''Am mai spus-o şi în trecut: spre deosebire de aceşti degrabă rumegători de vorbe goale, ale căror atribute definitorii sunt tupeul, superficialitatea şi prostia, eu nu am făcut bani când am ajuns în politică'', precizează Udrea.

Referindu-se la prezenţa sa în Camera Deputaţilor, vicepreşedintele PDL susţine că a fost în Parlament şi a votat de mult mai multe ori decât cei doi copreşedinţi ai USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, ''primii chiulangii ai ţării''.

''Faţă de aceste modele de moralitate îndoielnică, eu am înţeles că datoria de parlamentar este să îi reprezint pe cei care m-au trimis acolo, mergând la plen de fiecare dată când activitatea de la minister mi-a permis-o'', scrie fostul ministru.


   

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close